اصلاح لبخند لثه ای در مواردی که لبخند لثه ای یا نمایش بیش از حد لثه در هنگام لبخند زدن وجود دارد و دندان ها در شرایطی هستند که خط لب در هنگام لبخند زدن بالا رفته و بخش زیادی از بافت لثه نمایان می شود کاربرد دارد ، در هر حال اگر هنگام خندیدن لثه های شما بیش از اندازه معمول نمایان است و از این بابت احساس ناخوشایندی دارید قطعا نیاز خواهید داشت به ایمپلنت دندان و دندانپزشکی زیبایی مراجعه و با متخصص پریو مشاوره کنید.
دلیل لبخند لثه ای
عوامل بالقوه متعدد می توانند با یک لبخند لثه ای ارتباط داشته باشند. برای مثال عضله کنترل کننده حرکت لب بالا می تواند بیش از حد فعال ( هایپر اکتیو ) باشد و باعث شود لب فوقانی در هنگام لبخند زدن بیش از حالت عادی به سمت بالا حرکت کند. هنگامی که این شرایط اتفاق افتد بخش زیادی از بافت لثه فرد در هنگام لبخند زدن نمایان می شود و طرح لبخند دندان نازیبا می گردد.
سایر عوامل تاثیر گذار بر این مشکل می توانند مربوط به بلند بودن ساختار فک بالا در دهان و نیز عوامل مربوط به ساختار لثه و دندان باشند.
خط لبخند با توجه به ظاهر و اندازه لب ها ، عضلات صورت ، ظاهر و اندازه دندان ها ، و بافت لثه مشخص می شود. در حالت ایده آل یک خط لبخند زیبا باید حداقل مقدار بافت لثه را نمایان کند. در این حالت بافت لثه مشاهده شده در خط لبخند باید متقارن بوده و دارای تناسب با لب بالا باشد. با توجه به اینکه لبخند لثه ای می تواند دارای تاثیر منفی بر زیبایی لبخند باشد ، افرادی که با این مشکل مواجه می شوند معمولاً به دنبال پیدا کردن روش های درمانی مناسب برای اصلاح لبخند لثه ای هستند.
تحلیل رفتن لثه عارضهای است که در اثر آن لثه از روی سطح دندان عقب میرود و سطوح ریشه دندان نمایان میشود. تحلیل لثه فقط یکی از بیماریهای لثه است که پیآمد رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان است و به نوبه خود به از دست دادن دندان منجر میشود.
درمان تحلیل لثه از شایعترین درمان های لثوی در بین افراد ۴۰ سال به بالا است و به دلیل این سن شیوع غالباً به اشتباه نشانه پیری در نظر گرفته میشود. به علاوه مردان بیشتر از زنان دچار این ناراحتی میشوند.