در استفاده از پروتزهای کامل متحرک که مشکلاتی از قبیل لقی ، احساس نکردن طعم غذا و سختی تکلم و … را دارد به دو روش می توان از کاشت دندان یا ایمپلنت دندان جهت برطرف نمودن این مشکلات بهره برد.
آنچه در این مطلب خواهید دید
ایمپلنت برای جلوگیری از لقی دست دندان
اولین روش استفاده از چهار ایمپلنت با قطر ۲ میلیمتر است در کسانیکه استخوان ها به شدت تحلیل رفته دارند از این ایمپلنت ها پس از قرارگیری در فک ۴ سرتوپی شکل بیرون از لثه می ماند که به وسیله ۴ کاسه قرارگرفته داخل دست دندان به آن متصل می شود و گیر بسیار زیادی به دست دندان می دهد کل این پروسه در یک جلسه ۲ ساعته انجام می پذیرد.
روش دوم استفاده از تعداد ۸ ایمپلنت در فک بالا و ۶ عدد در فک پائین و ساخته پروتز ثابت بر روی این ۱۴ ایمپلنت می باشد که به فرد دندان های ثابتی را می دهد.
چه افرادی میتوانند ایمپلنت دندان بکارند؟
به واسطه پیشرفتهای زیادی که در حوزه ایمپلنت دندان به وجود آمده است، تقریباً همه افرادی که یک یا چند دندان خود را از دست داده اند میتواند ایمپلنت دندان بکارند به شرطی که وضعیت سلامت عمومی آنها مناسب و معقول باشد. برخی از بیماریها مانند دیابت کنترل نشده ممکن است احتمال موفقیت ایمپلنت دندان را کاهش دهند. با این حال تنها در معدودی از موارد ممکن است مشکلات پزشکی مانع کاشت ایمپلنت شود.
یک عامل مهم در تعیین شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت، کیفیت و حجم استخوان در محل کاشت دندان است. با این حال علیرغم عدم کیفیت یا کمیت استخوان میتوانید با پیوند استخوان شرایط را فراهم نموده و ایمپلنت بکارید.
چه مدت طول میکشد تا صاحب دندان شویم؟
طول دوره درمان بستگی به چند عامل دارد از جمله نیاز به پیوند استخوان و امکان بارگذاری فوری ایمپلنت. در صورتی که این نوع درمان (بارگذاری فوری ایمپلنت) امکان پذیر باشد، در همان روز کاشت ایمپلنت جای خالی دندان در دهانتان پر میشود.
برای بیشتر بیماران درمان ایمپلنت بسته به عواملی مانند تراکم و حجم استخوان محل کاشت ایمپلنت، چند هفته تا چند ماه طول میکشد. در صورتی که پیوند استخوان گسترده انجام شود شش تا نه ماه باید صبر کنید تا درمان تکمیل شود.