ایمپلنت دندان یکی از روش های جایگزینی دندان های از دست رفته می باشد که در صورت انجام علاوه بر مزایا دارای عوارض نیز می باشد.
ایمپلنت دندان با استفاده از پیچ های که از جنس تیتانیوم می باشند، انجام می پذیرد، این پیچ ها بالاترین سازگاری را با بدن انسان دارا هستند که همین امر موجب شده تا استفاده از آن خطری برای بیمار نداشته باشد.
مرکز ایمپلنت دکتر الهام وزیری نهاد با ارائه بهترین خدمات ایمپلنت توانسته رضایت کامل بیماران را حاصل نماید و نکته قابل توجه آن است که متخصصان این مرکز قبل از انجام ایمپلنت تمام عوارض ایمپلنت دندان را برای بیمار شرح می دهند.
آگاهی از عوارض ایمپلنت دندان از اهمیت بالایی برخوردار می باشد زیرا موجب می گردد تا بیمار بهتر بتواند برای انجام یا عدم انجام ایمپلنت تصمیم گیری نماید.
برخی از عوارض ایمپلنت دندان
۱. داشتن درد یکی از عوارض ایمپلنت دندان ها می باشد که با توجه به سختی جراحی و همچنین خصوصیات بیمار شدت آن متفاوت خواهد بود. به منظور کاهش درد پزشک برای بیمار مسکن نیز تجویز خواهد نمود.
۲. لق شدن دندان های مجاور ایمپلنت که کاملا طبیعی می باشد و بعد از دو الی سه هفته به حالت اول خود باز خواهد گشت.
۳. ایجاد کبودی در صورت انجام پیوند استخوان که پس از یک هفته برطرف خواهد شد.
۴. بعد از گذشت ۱۵ سال بایستی برای ترمیم ایمپلنت اقدام نمود زیرا دندان های اصلی که در فک بالایی قرار گرفته اند، یک یا دو میلی متر پایین خواهند آمد ولی دندان ایمپلنت سرجایش می ماند که بدین منظور برای مرتب نمودن آن بایستی به متخصص مراجعه کرد.
۵. ایجاد احساس گزگز و بی حسی گوشه لب پس از انجام ایمپلنت
۶. به وجود آمدن تورم پس از انجام ایمپلنت روی صورت بیمار که پس از گذشت یک هفته برطرف خواهد شد.
در هر حال مزایای بیشمار ایمپلنت و منفعتی که برای سلامت عمومی شما به همراه دارد ، ایمپلنت را به یکی از بهترین روش های جبران بی دندانی تبدیل کرده است.