ایمپلنت در واقع جایگزین ریشه دندان می شود ایمپلنت دندان سپس تاج دندان روی آن قرار می گیرد جراحی توسط متخصص ایمپلنت انجام میگیرد و بدون درد است. دکتر الهام وزیری، متخصص ایمپلنت دندان در تهران آماده ارائه خدمات ایمپلنت به شما عزیزان میباشد.
مشاوره درباره قیمت ایمپلنت دندان ، تخفیف ها و شرایط پرداخت هزینه های ایمپلنت
ایمپلنت دندان به بیماران کمک می کند تا لبخند خود را پس از، از دست دادن دندان بازگردانند؛ ساختار ایمپلنت از دندان تاج تا ریشه شبیه به دندان طبیعی است.
همانطور که می دانید تاج قسمت فوقانی و قابل مشاهده دندان است، و از آنجا که این قسمت برای جویدن غذا استفاده می شود ، به طور منظم در معرض باکتری ها قرار دارد؛ تاج در جای خود توسط ریشه دندان نگاه داشته شده است، در صورت از بین رفتن یا کشیده شدن دندان ، فضایی خالی ایجاد می شود؛ مهم نیست به چه علتی ، مهم این است که وقتی این اتفاق می افتد ، یک ایمپلنت دندان می تواند کل ساختار دندان را جایگزین کند و فضای باقی مانده را پر کند.
امروزه جراحان و متخصصین دندانپزشک ایمپلنت دندان را مناسب ترین شیوه درمانی به منظور جایگزین کردن ریشه های دندان می دانند. متخصصین از ایمپلنت ها به عنوان یک پایه پایدار و نیرومند به منظور دندان های ثابت و یا دائمی و یا اینکه به عنوان دندان های که قابلیت جابجایی را دارند استفاده می نمایند که به دندان های طبیعی فرد نیز همخوانی بسزایی دارد. بهتر است بدانید که جنس ایمپلنت های که متخصصین دندانپزشک به منظور کاشت دندان بیماران از آن استفاده می کنند از جنس تیتانیوم خالص است که سازگاری زیادی با بدن فرد دارد. از نظر ظاهری ایمپلنت ها به شکل میله های باریکی هستندکه در بخش درونی استخوان فک جاگذاری میشوند. طبق مطالعات انجام شده متخصصین به این نتیجه رسیده اند که ایمپلنت دندان برای دندان های شکسته بهترین شیوه درمانی محسوب می شود. نکته حائز اهمیت این است که بعد از اینکه میله های باریک تیتانیومی به صورت صحیح و مناسب در فک توسط متخصصین در محل مناسب خود جاگذاری شدند و شخص بیمار مراقبت های لازم پس از انجام ایمپلنت دندان را به درستی انجام داد این امر سبب شده که ایمپلنت ها از دوام و مقاومت بالایی برخوردار باشند. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی در خصوص مراقبت های دندان، تعداد کثیری از مردم کشورمان به دلیل بیماری پریودنتال یا آسیب به دندان و همچنین پوسیدگی های دندان، از دندان درد شدید زجر می شکند. در سالهای گذشته متخصصین برای بیمارانی که با این عارضه همراه بودند از پروتزهای دندان و یا اینکه پل ها استفاده می کردند اما با تکنولوژی روز دنیا در این زمینه متخصصین از ایمپلنت دندان برای درمان بیماران استفاده می نمایند.
تخفیف های جذاب ایمپلنت دندان
قیمت ایمپلنت CMI کره ای
تماس بگیرید
قیمت ایمپلنت آمریکایی اينترالاک
تماس بگیرید
قیمت ایمپلنت آمریکایی بايوهورايزن
تماس بگیرید
کاشت ایمپلنت جلوی چه مشکلات دندانی را میگیرد؟
کاهش ارتفاع صورت و پیری زودرس
همانطور که در تصاویر بالا مشاهده می کنید روند کاهش ارتفاع صورت پس از از دست رفتن دندان های دائمی انکار ناپذیر است ، اما خوشبختانه با وجود درمان ایمپلنت می توان این روند کاهش را متوقف کرد.
تحلیل لثه
با جای خالی دندان لثه به سرعت تحلیل می رود
تحلیل استخوان
تحلیل استخوان با نبود دندان شدت می گیرد
مشکلات تغذیه
به واسطه نبود دندان کافی تغذیه کافی صورت نمیگیرد
مشکل اعتماد به نفس
با نبود دندان خندیدن متوقف و باعث مشکلات روحی و اجتماعی جدی می شود
بیماری های ایمنی بدن
تغذیه نا مناسب باعث کمبود بعضی پروتئین ها و در نهایت یو تغذیه خواهد شد
از دست رفتن باقی دندان ها
با نبود چند دندان باقی دندان های مجاور کج و به سرعت دچار تخریب می شوند
انواع ایمپلنت دندان
بطورکلی متخصصین دندانپزشک از سه روش کلی برای انجام ایمپلنت دندان استفاده می نمایند که عبارتند از:
ایمپلنت اندوستیال
ایمپلنت ساب پریوستئال
Transosteal
Endosteal ایمپلنتی است که در بخش درونی استخوان جا می گیرد اما subperiosteal زیر بافت لثه و بر روی استخوان آرواره قرار می گیرد.
امروزه با تجاربی که متخصصین در این زمینه به دست آورده اند از ایمپلنت subperiosteal به دلیل اینکه در دراز مدت دارای اثرگذاری منفی و همچنین استقامت کمتری نسبت به ایمپلنت های اندوستیال است برای درمان بیماران استفاده می نمایند.
بهتر است بدانید که در ایمپلنت Transosteal مراحل درمانی بین بافت لثه و همچنین استخوان فک صورت می گیرد و علاوه براین این پین تیتانیومی به شکل ( U ) است. امروزه دندانپزشکان از شیوه های متنوع دیگری به منظور اعمال مراحل ایمپلنت استفاده می نمایند که عبارتند از: 1) ایمپلنت دندان فوری 2) ایمپلنت دندان مینی 3) ایمپلنت میکرو 4) ایمپلنت زیگوماتیک، هستند.
به منظور آگاهی بیشتر از هزینه های ایمپلنت دندان قبل از انجام جراحی بهتر است که به جدول زیر نیز توجه داشته باشید:
نوع خدمات
قیمت
جراحی ایمپلنت دندان با روکش
از 53.000.000 الی 65.000.000 ریال
عمل افزایش طول تاج دندان
از 9.000.000 الی 12.000.000 ریال
روکش زیرکونیا
25.000.000 ریال
خارج کردن دندان معمولی (پوسیده)
از 3.000.000 تا 5.000.000 ریال
جراحی لیفت سینوس به روش بسته
10.000.000 ریال
جراحی لیفت سینوس به روش باز
از 30.000.000 تا 35.000.000 ریال
ایمپلنت دندان سوئیسی
100000000 ریال
ایمپلنت دندان آمریکایی
150.000.000 ریال
ایمپلنت دندان کره ای
75000000 ریال
مراحل ایمپلنت دندان چگونه است؟
افرادی که مایلند بدانند که ایمپلنت دندان چند مرحله دارد و به چه صورت انجام می گیرد باید به موارد زیر توجه داشته باشند.
مرحله نخست: آمادگی برای کاشت دندان
بهتر است بدانید که مراحل ایمپلنت دندان بسته به شیوه ایمپلنت و همچنین نوع جراح متخصص متغیر است. همانطور که توضیح دادیم کاشت دندان و یا ایمپلنت دندان در طی یک یا چند عمل جراحی بر روی بیمار انجام می گیرد. به همین منظور شخص بیمار باید توسط جراح متخصص یک ارزیابی جامع به منظورآمادگی و همچنین اعمال مراحل کاشت دندان انجام دهد. بنابراین در این مرحله جراح متخصص برای بیماران انجام تصاویر سه بعدی از دندان و همچنین جهات مختلف فک را برای بیماران تجویز می نمایند. بیمارانی که دارای مشکلات قلبی هستند باید قبل از انجام جراحی ایمپلنت دندان در مورد شرایط خاص خود با جراح متخصص مشورت نمایند.
مرحله دوم: کاشت دندان، بهترین روش کاشت دندان
بعد از مرحله نخست (آماده سازی بیمار)، جراح متخصص مرحله جراحی و همچنین کاشت دندان را بر روی بیماران اعمال می نمایند. متخصص ایمپلنت دندان در این مرحله، بخش مورد نظر را به منظور باز کردن لثه و همچنین مشاهده کامل استخوان برشی را ایجاد می کند. جراح حفره های ایجاد شده را باید تا بخش استخوان سوراخ نمایند، درست تا جایی که پین تیتانیوم در محل مناسب خود قرار گیرد. بعد از اتمام این مرحله، حالا نوبت رشد استخوان هاست که در این عملیات استخوان فک با ایمپلنت دندانی رشد می نماید و با هم ادغام می شوند. باید بدانید که این مرحله رشد استخوان ها چندین ماه زمان میبرد، که جراح متخصص با ایجاد یک پایه مقاوم و استوار برای دندان، به منظور نصب دندان مصنوعی جدید به بیمار کمک می کند که ایمپلنت همانند یک ریشه در دندان عمل کند.
مرحله پایانی: قرارگیری پروتز
مرحله پایانی اختصاص به قرارگیری سرتاج و همچنین پروتز دندان دارد. زمانی که این قطعه تیتانیومی در استخوان توسط جراح متخصص در محل مناسب خود قرار گرفت بعد از تاخیر زمانی بین نود تا صد و پنجاه روز (سه تا پنج ماه ) برای هر بیمار، پزشک پروتز و همچنین سرتاج را بر روی ایمپلنت قرار می دهند. در این مرحله به منظور روند درمانی جراح متخصص دهان و همچنین دندان های بیمار را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند. بعد از اینکه پزشک سرتاج را متصل کرد، بافت لثه مسدود می شود. متخصصین به بیماران متذکر می شوند که در این مرحله درمانی بعد از قرارگیری پروتز، باید به مدت چهارده روز به لثه زمان دهیم تا بهبودی کامل خود را بدست آورد. بطور کلی مراحل ایمپلنت دندان عبارتند از: 1) آسیب دیدگی دندان 2) در موارد لزوم آمادگی استخوان فک یا پیوند 3) قراردهی ایمپلنت دندان 4) رشد و بهبودی کامل استخوان 5) قرار دادن سرتاج یا پروتز(اباتمنت) 6) قرار دادن دندان مصنوعی که در طی چند مرحله بر روی بیماران صورت می گیرد. در مجموع با توجه وضعیت جسمی بیمار و همچنین رشد استخوان جدید در بخش فک، نوع عملیات و علاوه براین مراحل آن در بیماران متغیر بوده است.
انواع بی دندانی و کاربرد ایمپلنت
ایمپلنتهای دندانی دندانهای مصنوعی هستند که به صورت جراحی وارد فک می شوند تا دندان ها و پل های جایگزین مانند All of 4 را نگه دارند. چندین روش از ایمپلنتهای دندانی وجود دارد ، اما شایع ترین آنها ساختار پیچی شکل است که جایگزین ریشه دندان شما می شود. ایمپلنتهای دندانی برای افرادی ایده آل هستند که به علت آسیب به دندان، پوسیدگی بیش از حد دندان ، شکستگی کانال ریشه و دلایل دیگر دندان های دائمی را از دست داده اند.
ایمپلنت کامل قوس
در شرایط عالی فک می توان کل فک را ایمپلنت کرد و برای هر پایه ایمپلنت یک دندان در نظر گرفت.
ایمپلنت برای گرفتن لقی دندان
اگر از دندان مصنوعی قدیمی استفاده می کنید ، به راحتی با چند پایه ایمپلنت آن را ثابت کنید.
ایمپلنت جایگزین چند دندان
ایمپلنت به جای چند دندان ، ایمپلنت برای جایگزینی چندین دندان استفاده می شود.
ایمپلنت جایگزین یک دندان
ایمپلنت را می توان به جای یک دندان از دست رفته جایگزین کرد.
ایمپلنت از دو قسمت ریشه (فیکچر) و تاج (آباتمنت) تشکیل گردیده است و میتواند در مواردی که یک دندان یا تعدادی از دندانها از دست رفته باشد (به صورت گروهی یا تک تک) و یا کمک به محل اتصال پروتز به فک (برای جلوگیری از حرکت و لق بودن پروتز) مورد استفاده قرار گیرد.
چه کسانی نمی توانند ایمپلنت انجام دهند؟
با توجه به اینکه این شیوه ی درمانی برای تمامی افراد مناسب است در این بین افرادی هستند که کاندیدای مناسب برای انجام این روش درمانی نیستند و اعمال آن بر روی فک آنها ناموفق است که عبارتند از:
بیمارانی که دارای سوابق شیمی درمانی و همچنین رادیوتراپی را دارند و یا اینکه در حال گذراندن این مراحل درمانی هستند کاندیدای مناسب برای انجام این شیوه درمانی نیستند.
به منظور اعمال این شیوه ی جراحی سلامت لثه ی بیماران امری مهم و ضروری است و همچنین استخوانهای فک بیماران باید از هماهنگی و توانایی لازم به منظور نگهداری از آن را دارا باشد در غیر این صورت اگر بیمار از شرایط لازم ذکر شده برخوردار نباشد انجام ایمپلنت برای آنها مقدور نیست.
متخصصین از انجام درمان ایمپلنت برای افراد سیگاری خودداری می نمایند به دلیل اینکه سیگار بر روی شیوه درمانی اثر گذاشته و سبب کاهش میزان موفقیت درمان برای این گروه از بیماران می شود.
در مواردی که بیمار تمایل داشته باشد کلیه دندان ها را به شیوه کاشت دندان طبیعی مستقر نماید، در بخش فک فوقانی بین شش تا هشت ایمپلنت و در بخش فک تحتانی بین چهار تا شش ایمپلنت نیاز داریم.
متخصصین به بیماران متذکر می شوند که رعایت تمامی اصول بهداشتی در بخش دهان و دندان به ماندگاری ایمپلنت کمک بسزایی می نماید در غیر این صورت انجام این شیوه درمانی برای آنها ناموفق بوده است.
بیمارانی که داروهایی حاوی بیس فسفونات را طبق تجویز پزشک متخصص مصرف می نمایند نیز کاندیدای مناسب برای انجام این شیوه درمانی نیستند و انجام آن برای آنها ناموفق است.
کلیه موارد ذکر شده از افرادی هستند که ایمپلنت دندان برای آنها امکانپذیر نیست و برای درمان خود باید از شیوه های دیگری استفاده نمایند.
ایمپلنت
ایمپلنت دندانی چیست؟
ایمپلنت دندانی پایه ای از جنس تیتانیوم که درون استخوان فک بالا یا پایین کاشته می شود و به عنوان ریشه دندان جهت نگهداری روکش هایی که دندان های جدید (پروتز دندانی ) روی این ریشه ها نصب می گردد و جایگزین تاج دندان می شود قابل استفاده است.
موفقیت
درصد موفقیت انجام ایمپلنت
درصد موفقیت انجام ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد که در بیماران مختلف متفاوت است. حتی این مسئله در مورد کاشت دندان در فک بالا و پایین نیز تفاوت دارد. به طور متوسط میزان موفقیت ایمپلنتهای دندانی ۹۵% گزارش شده است.
کاشت
بهترین زمان کاشت ایمپلنت
بهترین حالت و زمان کاشت دندان ، کاشت ایمپلنت بلافاصله پس از کشیدن دندان است ، در صورتی که دندان از دست رفته ، عفونی نباشد و مقدار زیادی استخوان در اثر عفونت از دست نرفته باشد ، شانس زیادی برای برای جایگزینی همزمان ایمپلنت وجود دارد.
قیمت انواع ایمپلنت دندان
در ابتدا شاید به نظر برسد هزینه های درمان ایمپلنت نسبت به درمانهای دیگر جایگزین دندان زیاد باشد اما اگر بررسی کرده باشید ، خواهید دید در دراز مدت به نفع شما خواهد بود.
در مقابل مزایایی که ایمپلنت در اختیار شما قرار خواهد داد قیمت ایمپلنت ناچیز خواهد بود.
ایمپلنت های دندانی برای جایگزینی یک یا چند دندان از دست رفته میباشند که بصورت روکش تک دندان و یا چند دندان و یا حتی پایه ای برای دندان متحرک عمل میکند.
هدف از کاربرد ایمپلنت های دندانی پیشگیری از تحلیل پیشرونده استخوان فک ، ارتقا سلامت عمومی ، جویدن مناسب تر ، تکلم بهتر و ارتقا زیبایی است.
عملیات عمل جراحی ایمپلنت دندان چگونه است
مدت زمان ایمپلنت دندان بسته به پیچیدگی شرایط جراحی و تعداد دندان ها بستگی دارد.
در بعضی از موارد جراح متخصص چندین ایمپلنت را در یک جراحی اعمال می کند که این امر سبب طولانی تر شدن زمان جراحی می شود.
جراح متخصص به منظور اعمال جراحی بر روی بیماران از بی حسی موضعی استفاده می کنند که این امر سبب می شود بیمار در حین جراحی درد کمتری را احساس نماید. دندان پزشکان به بیمارانی که آستانه درد بیشتری دارند توصیه می کنند که قبل از انجام جراحی از یک آرام بخش به منظور تسکین درد استفاده نمایند.
بنابراین بعد از چند دقیقه لثه به طور کامل بی حس شده و جراح بر روی لثه بیمار برشی را ایجاد می کنند و سپس حفره ی کوچکی را در استخوان فک بیمار ایجاد می نمایند.
در موارد ویژه و خاص دندانپزشک اقدام به حذف دندان آسیب دیده و همچنین قرارگیری ایمپلنت دندان در یک جلسه می نمایند که متخصصین ایمپلنت این شیوه درمانی را « ایمپلنت فوری یک جلسه» نیز می نامند که همانطور که توضیح دادیم فقط در موارد خاص صورت می گیرد.
در غیر این صورت جراح متخصص کاشت دندان را برای بخش فک فوقانی بین سه تا شش ماه و همچنین برای بخش فک تحتانی بین دو تا چهار ماه بعد از حذف دندان اعمال می نمایند تا از این طریق زمان کافی به منظور ترمیم استخوان فک موجود باشد که به این روال ایمپلنت تاخیری نیز می گویند.
نکته مهم این است که در بعضی از موارد جراح برای اعمال جراحی از بیهوشی عمومی برای بیماران استفاده می کنند که در این مواقع بهتر است که جراحی در مراکز معتبر و خاص که مجهز به تجهیزات و دستگاه های مدرن است انجام گیرد.
روند معمولی جراحی ایمپلنت و مراحل بعدی آن و تحویل پروتز
بعد از جراحی ایمپلنت در جلسه اول و کشیدن بخیهها بعد از 1 هفته ، بیمار حداقل یک بار در ماه برای ویزیت مجدد میآید و تقریباً میتوان بعد از 3 ماه (بستگی با شرایط جراحی) برای بستن هیلینگ بیمار مراجعه کند (فاز دوم) و تقریباً بعد از 3 هفته بعد میتوان قالبگیری را انجام داد و نهایتاً بعد از تقریباٌ 2 هفته بعد از آن پروتز را به بیمار تحویل داد.
نیاز به رادیوگرافی تخصصی برای جراحی ایمپلنت
به غیر از گرافی پانورکس که نشان دهند مطالعات اولیه میباشد احتیاج به گرافی CBCT که بسیار دقیقتر طول و عرض و نواحی فرورفتگی استخوان را نشان میدهد لازم میباشد.
دکتر الهام وزیری نهاد
جراح متخصص بیماری های لثه و ایمپلنت
قبل از انجام جراحی ایمپلنت( کاشت دندان)
o جراح متخصص قبل از اینکه مراحل درمانی را بر روی بیماران انجام دهند، در مورد شیوه چگونگی درمان برای بیماران به طور کامل توضیحاتی را ارائه می دهند.
o قبل از معاینات ابتدایی پزشک مربوطه، پرسشنامه ی را در اختیار بیماران قرار می دهند تا در مورد شرایط پزشکی خود بصورت کامل آن را تکمیل کرده و همچنین درصورتیکه فرد به بیماری خاصی مبتلا است باید به پزشک مربوطه خود اطلاع دهد.
تشکیل پرونده پزشکی به جراح کمک میکند که جراحی را با موفقیت انجام داده و از بروز هرگونه خطر برای بیماران نیز جلوگیری نماید.
o جراح قبل از اینکه مراحل ایمپلنت دندان را برای بیماران انجام دهند معاینه لثه و همچنین وضعیت جسمی بیماران را مورد ارزیابی قرار می دهند.
علاوه بر این در مواردی که عفونت و یا اینکه پوسیدگی در بخش لثه ها و همچنین دندانهای همجوار بخش قرارگیری ایمپلنت وجود داشته باشد در اولین اقدامی که جراح متخصص قبل از ایمپلنت برای بیماران انجام می دهند درمان این بخش است.
o بعد از اینکه سلامت کامل دهان و دندان صورت گرفت، جراح متخصص اسکن رادیوگرافی مخصوص ایمپلنت که به اصطلاح پزشکی CBCT و یا DVT نام دارد را برای بیماران تجویز می نمایند.
این عکس باید توسط مراکز رادیولوژی تخصصی فک و صورت انجام بگیرد، این مرکز درمانی CD و همچنین یک ریپورت را نیز تهیه و ضمیمه اسکن رادیوگرافی می نمایند.
o جراح متخصص توسط این اسکن ضخامت استخوان، ارتفاع، سینوس ها، محل عبور اعصاب مهم و خیلی از موارد مهم دیگر را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند و از این طریق بهترین محل قرارگیری و همچنین سایز کاشت دندان را برای بیمار در نظر میگیرند.
o یکی از موارد مهمی که جراح متخصص قبل از کاشت دندان(ایمپلنت) باید به آن توجه داشته باشد:
فشارخون بالای بیمار
سابقه سکته مغزی و یا قلبی
سابقه پیوند عضو
بیماری زمینه ای مانند مشکلات قلبی است جراح قبل از انجام جراحی باید با پزشک مربوطه نیز مشورت نمایند.
کلیه موارد ذکر شده از مراحل قبل از جراحی ایمپلنت دندان است که دندانپزشکان باید به آن توجه داشته باشند.
مراقبتهای بعد از جراحی ایمپلنت
در اولین اقدامی که متخصصین دندانپزشک برای انجام این جراحی باید انجام دهند، بررسی و همچنین برطرف کردن پوسیدگی دندان بیماران است. به منظور قرارگیری ایمپلنت دندان انجام یک جراحی توسط جراح متخصص امری ضروری و مهم است. باید بدانید که این عمل به کاشت دندان نیز معروف است زیرا متخصصین در این جراحی، ایمپلنت را در داخل استخوان فک بیمار قرار می دهند. بعد از گذشت چندین ماه از انجام عمل ایمپلنت « پین تیتانیوم» با استخوان های فک بیمار آمیخته میشود. به این ترتیب بعد از مدتی درصورتیکه جراح متخصص از ادغام شدن پین تیتانیوم با استخوان فک دندان اطمینان حاصل کرد، از آنها به عنوان یک « بیس» استفاده می کنند و سپس پروتز دندان را بر روی آنها اعمال می نمایند. نکته حائز اهمیت این است که بیماران قبل از ایمپلنت دندان جلو باید در مورد این شیوه کاشت دندان اطلاعات کاملی را از جراح متخصص دریافت نمایند.
گذاشتن پک یخ بر روی ناحیه جراحی برای جلوگیری از تورم و خونریزی (بعد از 1 دقیقه گذاشتن باید 1 دقیقه پک یخ را برداشت)
در چند روز اولیه از غذاهای نرم و جلوگیری از فشار بر روی ناحیه جراحی شده در ساعت اولیه استفاده شود.
از کشیدن سیگار و الکل و دیگر مواردی که موجب جلوگیری از ترمیم زخم میشود خودداری شود.
شستشوی دهان از روز بعد از جراحی انجام میگیرد.
ایجاد تورم بعد از جراحی طبیعی میباشد و معمولاً بعد از 48 ساعت مشکل تورم برطرف میگردد.
معمولاً بعد از جراحی در روز اول احساس ترشح و خونابه در داخل دهان میتواند وجود داشته باشد که جای نگرانی ندارد که البته شستشوی مکرر دهان در روز اول این کار را تشدید میکند و باید شستشوی دهان فردای بعد از جراحی صورت گیرد.
قیمت ایمپلنت دندان
قیمت انواع ایمپلنت دندان در بازار متفاوت است اما قطعا برند های آمریکایی و اروپایی تاریخچه بهتری را در کاشت دندان ایمپلنت دارند ، برای انتخاب ایمپلنت دندان خود به متخصص ایمپلنت اعتماد کنید.
ایمپلنت آمریکایی اينترالاک
ایمپلنت آمریکایی بايوهورايزن
ایمپلنت CMI کره ای
ایمپلنت دندان حداکثر زیبایی و جویدن را به شما هدیه می کند ، نیاز به تراش دندان های مجاور ندارد و درست مثل یک دندان که ریشه دارد عمل می کند. ایمپلنت به شما آرامش و راحتی را بر می گرداند.
ایمپلنت ها به جای دندانی که از بین رفته اند جایگزین می شوند. این دندان ها مثل دندان های دائمی شما زیبایی مطلوبی دارند و شما از اینکه دوباره چندین دندان خود را بدست آورده اید راضی خواهید بود و لبخند شما زیبا تر از گذشته خواهد شد.
در صورت بی دندانی کامل هم می توان از ایمپلنت دندان استفاده کرد.
در مواردی که کل دندان ها را نداشته باشید و امکان استفاده از تعداد زیاد ایمپلنت موجود نباشد، می توان با قرار دادن ۴ یا ۵ ایمپلنت از آنها به عنوان پایه دست دندان استفاده کرد تا دیگر دست دندان شما در دهانتان جا به جا نشود و احساس راحتی بیشتری داشته باشید. به این نوع کاشت دندان اوردنچر می گویند.
ایمپلنت کاملا شبیه دندان خودتان خواهد بود و از آنجا که با استخوان فک درگیر می شود ، مانع از تحلیل استخوان و تحلیل لثه می شود که در سایر روش های قبلی ( دست دندان و یا بریج ) از عوارض این درمان ها می باشد.
حفظ ساختمان دندان های مجاور با ایمپلنت دندان
در روش ایمپلنت ، دندان های مجاور تراشیده نمی شوند و دچار پوسیدگی های بعدی نخواهند شد.
ایمپلنت دندان قابل اعتماد
درصد موفقیت ایمپلنت های دندانی بسیار بالا است و بهترین انتخاب برای جایگزینی دندان از دست رفته شما است. بر خلاف ادعاهای خلاف واقع گذشته در این رابطه ، درصد موفقیت ایمپلنت نسبت به سایر روش های جایگزینی دندان ، بسیار بالاتر است و از آنجا که بدنه ایمپلنت از تیتانیم خالص ساخته می شود ، واکنشی به صورت رد پیوند وجود نخواهد داشت.
ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب است
کاندیدای ایده آل برای ایمپلنت کسی است که از نظر سلامت عمومی در شرایط مناسبی باشد و میزان استخوان کافی برای نگاهداری ایمپلنت داشته باشد و لثه های سالم و عاری از التهاب داشته باشد.
در صورتیکه بیماری لثه داشته باشید باید ابتدا توسط متخصص لثه ( پریو ) بیماری برطرف شود و سپس شما به مانند یک فرد سالم می توانید از ایمپلنت استفاده کنید.
مراقبت های پس از درمان ایمپلنت دندان
همانطور که دندان های شما نیاز به مراقبت در خانه ( انجام مسواک صحیح ) و نیز مراجعه مستمر خواهد داشت در رابطه با ایمپلنت نیز همین قانون وجود دارد. در صورت مراقبت مناسب و مراجعه منظم به دندانپزشک که با توجه به شرایط شما تنظیم می شوند ، همواره می توانید ایمپلنت و دندانی محکم ، زیبا و کارآمد داشته باشید.
سن مناسب ایمپلنت دندان
برای ایمپلنت دندان باید تا سن 18 سالگی صبر کرد تا اسکلت صورت شکل کامل خود را بگیرد در غیر این صورت ممکن است در آینده ایمپلنت کوتاه تر به نظر برسد.
در بعضی موارد مثلا اگر چند ایمپلنت در یک ناحیه کاشته شده باشد و پروتزی به شکل بریج روی ایمپلنت ها نصب شده باشد مقاومت بریج مانع از رشد اسکلتال در آن ناحیه میشود و بنابر این بیمار دچار دفرمتی صورت میشود ولی پس از سن 18 سالگی هیچ محدودیت وجود ندارد و تا هر سنی میتوان ایمپلنت انجام داد.
در سنین پایین تر برای تک دندان می شود ایمپلنت انجام داد ولی باید پروتز ایمپلنت پس از 18 سالگی تعویض شود تا اندازه آن با دندان های مجاور تناسب داشته باشد.
نکاتی در مورد بیماران سیستمیک قبل از کاشت ایمپلنت
بیماران سکته قلبی و بیمارانی که جراحی بای پس داشتهاند باید حداقل 6 ماه از جراحی یا سکته قلبی گذشته باشد و برای بیماران دیابتی باید قند خون ناشتا بالاتر از 140 نباشد و دائماً قند خون تحت کنترل باشد و بخصوص بهداشت داخل دهان به طور جدی پیگیری گردد و با توجه به شرایط فوق منعی برای جراحی ایمپلنت بیماران فوق وجود ندارد.
مدت لازم برای جوش خوردن ایمپلنت چه مدت است؟
مدت لازم برای جوش خوردن ایمپلنت و ادامه مراحل بعدی درمان بستگی به عوامل، نوع و تراکم استخوان و یا استفاده از انواع گرافت استخوان دارد ولی به طور کلی این زمان برای فک پایین 3 ماه و برای فک بالا 4 ماه میباشد.
ایمپلنت دندان چه فوایدی دارد؟
عملکرد ایمپلنت دندان ، مانند دندان های طبیعی است. با نگهداری مناسب ، ایمپلنت می تواند برای سالهای طولانی و حتی تا آخر عمر استفاده شود. بر خلاف دندان مصنوعی ، ایمپلنت ها به چسب احتیاج ندارند. به دنبال از دست دادن دندان ، ایمپلنت ها به بازیابی ظاهر و گفتار بیمار کمک می کنند. ایمپلنت راحت است و به بیماران در گاز زدن و جویدن عادی کمک می کند.
درباره ایمپلنت دندانی اطلاعات بیشتری می خواهید؟
اگر درباره ایمپلنت سوالی دارید بهتر است پرسش های متداول درباره ایمپلنت دندانی را مطالعه نمایید. اگر پرسش شما در لیست پاسخ ها نیست با ما تماس بگیرید و راهنمایی بخواهید.
مزایای ایمپلنت دندان
کاشت و یا ایمپلنت دندان دارای فواید متعددی است که عبارتند از:
- تاثیر ایمپلنت های دندانی بر بهبود زندگی را می توان به وضعیت گفتار و همچنین گفت و گو شخص در بخش ایمپلنت دندان جلو اشاره کرد.
- برخلاف تصورات اشتباه رایج در مورد ایمپلنت دندان که در بین مردم متداول است باید گفت که این شیوه کاشت دندان کاملاً طبیعی بوده و همانند دندان خود فرد در دهان است.
- یکی از مزیت های ایمپلنت دندان را میتوان به جلوگیری ساییدگی و همچنین حذف بافت استخوانی دندان اشاره کرد.
- یکی دیگر از مزیت های ایمپلنت دندان جلویی را میتوان به قدرت جویدن غذا و همچنین تکلم بهتر فرد متذکر شد.
- از فواید ایمپلنت دندان میتوان به جلوگیری از تغییر چهره و جوان تر نشان دادن چهره فرد اشاره کرد.
- به منظور جلوگیری از رشد باکتری و همچنین هرگونه عفونت در اثر استفاده از دندان های مصنوعی، امروزه متخصصین ایمپلنت دندان مخصوص ایمپلنت دندان جلو بالا را به بیماران توصیه می کنند زیرا به صورت ثابت درون استخوان فک بیمار مستقر شده و دیگر نیازی به سوراخ شدن روی دندان نیست.
- یکی از مزیت های بارز این جراحی را میتوان به مراقبت های آسان بعد از ایمپلنت اشاره کرد که با استفاده از نخ دندان و مسواک میتوان این کار را انجام داد.
- ثابت و یا فیکس بودن دندان یکی دیگر از مزیت های ایمپلنت دندان است.
- ایمپلنت دندان برای دندان های شکسته سبب جلوگیری از خراب شدن دندان های مجاور میگردد یا به عبارتی نقش مراقبتی و حمایتی برای سایر دندانهای شما نیز دارد.
- سایر شیوه های درمانی نیاز به تعویض دوره ای و یا اینکه ترمیم دارد، اما کاشت دندان یک شیوه دائمی محسوب می شود که یکی دیگر از مزیت های ایمپلنت دندان است.
- همانطور که توضیح دادیم در شرایط خاص و ویژه ایمپلنت دندان یک روزه نیز انجام می گیرد که یکی دیگر از فواید این جراحی محسوب می شود.
کلیه موارد ذکر شده از مزیت های کاشت دندان یا ایمپلنت است که دندانپزشکان برای بیماران انجام می دهند.
نکات مهم در مورد ایمپلنت دندان
یکی از نکات مهمی که متخصصین به بیماران متذکر می شوند این است که ایمپلنت دندان در سنین پایین تر به دلیل رشد کامل استخوان های فک انجام نمی گیرد.
انجام ایمپلنت دندان در سنین بالا با موفقیت بیشتر بر روی بیماران مسن انجام می گیرد زیرا اعمال این جراحی در افراد سالخورد به دلیل تراکم استخوان و همچنین مقاومت فک اثرگذارتر صورت می گیرد.
متخصصین سن مناسب جایگزین کردن دندان در ایمپلنت را بالای هجده سال در نظر میگیرند زیرا قبل از این سن به دلیل اینکه رشد فک به عنوان مهمترین عامل از سن افراد محسوب میشود در مواردی که به صورت کامل رشد نکرده است انجام جراحی بر روی بیماران امکان پذیر نیست.
متخصصین دندانپزشک، جراحی ایمپلنت دندان برای بیماران دیابتی را در صورتی اعمال می نمایند که بیماری آنها کنترل شده باشد در این صورت میزان موفقیت کاشت دندان در این گروه از بیماران مانند افراد سالم یکسان عمل می کند.
بیمارانی که یکی از دندان های خود را بنا به هر دلیلی از دست داده اند، یکی از مناسب ترین شیوه های درمانی استفاده از مینی ایمپلنت تک دندان است که متخصصین این شیوه درمانی را برای بیمارانی دیابتی توصیه نمی کنند.
یکی از نکات مهم دیگری که متخصصین در زمان کاشت دندان باید به آن توجه داشته باشند دوران بارداری بانوان است. ایمپلنت دندان در دوران بارداری چه به شکل کاشت دندان های جلو و یا به شکل ایمپلنت کل دهان بر روی بیماران اعمال نمی شود زیرا ممکن است عوارض جانبی را برای مادر و جنین در این دوران به همراه آورد.
کلیه موارد ذکر شده از نکات مهم کاشت دندان در موارد خاص است که با توجه به شرایط جسمی بیماران مانند بارداری و دیابت، دندانپزشک مورد بررسی و ارزیابی قرار میدهد.
طول عمر ایمپلنت دندان
ماندگاری کاشت دندان به عنوان یکی از مهمترین نگرانی های بیمارانی است که مایل به انجام جراحی ایمپلنت دندان برای دندان های حذف شده هستند. در این خصوص باید متذکر شد که عوامل متعددی در ماندگاری ایمپلنت دندان تاثیرگذار است، به این ترتیب سه عامل از اساسی ترین عوامل در ماندگاری کاشت دندان را میتوان به:
1) مهارت و تخصص جراح متخصص در طی عملیات پروسه ایمپلنت گذاری
2) عملیات اسئواینتگریشن و همچنین استقامت استخوان های فک
3) مراقبت های بعد از کاشت دندان به منظور جلوگیری از عفونت لق شدن ایمپلنت دندان و یا فشار ایجاد شده اشاره کرد.
بنابراین باید گفت که ماندگاری ایمپلنت دندان به طور میانگین در حدود بیست سال است اما باید متذکر شد که در صورت پیروی از تمامی نکات بهداشتی و همچنین مراقبتی این کاشت می تواند تا پایان عمر مورد استفاده قرار گیرد.
بهتر است بدانید که مقاومت و همچنین جنس دندان ها ارتباط مستقیمی با ماندگاری ایمپلنت ها دارد که این امر سبب کاهش احتمال شکست دندان نیز می شود.
پرسش های متداول درباره ایمپلنت دندان
سن مناسب جراحی ایمپلنت دندان چه سنی است؟
سن مناسب برای جراحی ایمپلنت 18 سالگی به بالا میباشد و از این سن به بالا هیچ محدودیت سنی وجود ندارد
امکان موفقیت ایمپلنت چقدر است؟
موفقیت ایمپلنت که بستگی به شرایط استخوانی و دیگر عوامل دارد در حدود 95% میباشد.
آیا جایگذاری ایمپلنت دندان دردناک است؟
اکثر بیماران می توانند به طور کاملا عادی یا با بی حس کننده ، کاشت دندان را انجام دهند. همچنین کاشت را می توان با کمک لیزرهای دندانی نیز انجام داد . لیزرها روشهای پیشرفته ای را برای کاشت موفقیت آمیز و راحتی بیمار ارائه می دهند.
ایمپلنت دندان چه مدت طول می کشد تا بهبود یابد؟
کاشت و ایمپلنت دندان میتواند دو تا چند ماه طول بکشد تا در جای خود قرار گیرد. استخوان اطراف یک ایمپلنت جدید برای بهبودی نیاز به زمان دارد تا بتواند ایمپلنت را در جای خود محکم کند.
چه کسی صلاحیت قرار دادن کاشت و ایمپلنت دندان را دارد؟
متخصصان کاشت ایمپلنت می توانند ایمپلنت دندان انجام دهند.
سه میلیون نفر در ایالات متحده تخصص ایمپلنت دندان دارند و این تعداد سالانه 500000 نفر در حال افزایش است. ایمپلنت های دندانی یک راه حل قابل اعتماد برای دندانهای از دست رفته است. مطالعات نشان می دهد که میزان موفقیت به طور معمول بیش از 98 درصد است.
آیا محدودیت سنی برای کاشت دندان وجود دارد؟
کاشت و ایمپلنت را می توان از حدود 18-20 سال انجام داد. از زمان تکمیل رشد استخوان ، محدودیت سنی برای کاشت وجود ندارد ، زیرا این روش با درجه کم خطر مشخص می شود. البته بهبود قابل توجهی در کیفیت زندگی پس از کاشت در افراد مسن مشاهده می شود. قبل از انجام کاشت ، مشاوره با دندانپزشک ضروری است.
آماده سازی برای کاشت دندان، چه مدت است؟
در مواردی که برنامه ریزی شده باشد تعداد اندکی از ایمپلنت ها نصب میشود . بیمار برای شناسایی موارد منع مصرف احتمالی و همچنین انجام سازماندهی مجدد کامل حفره دهان ، باید چند آزمایش انجام دهد. علاوه بر این ، انجام بهداشت حرفه ای دهان و دندان نیز ضروری است.
در ابتدا ، دندانپزشک باید: جرم و پلاک را بردارد. دندان های خراب را بردارد همه مشکلات حفره دهان را درمان کند. توصیه های لازم به بیمار در مورد بهداشت دهان و دندان خود انجام دهد رعایت همه قوانین بسیار مهم است. که موفقیت کل جراحی را تضمین می کند.
اگر بیمار نیاز به نصب تعداد زیادی ایمپلنت داشته باشد ، ممکن است آماده سازی به طور قابل توجهی طولانی شود. این احتمال وجود دارد که چندین متخصص در این فرآیند نقش داشته باشند. خانم دکتر الهام وزیری با مطالعه سیستم فک بیمار ، یک عکسبرداری پانوراما و توموگرافی سه بعدی رایانه ای انجام می دهد.
هنگام آماده سازی برای کاشت پیچیده ، شناسایی و درمان تمام فرآیندهای التهابی ضروری است. همچنین لازم است دریابد که آیا بیمار دارای بافت استخوانی کافی برای کاشت تعداد کاشت مورد نیاز است. دندانپزشک یک الگوی جراحی را ایجاد می کند.
روند بهبودی پس از کاشت دندان چه مدت است؟
طول دوره بهبودی تا حد زیادی به پیچیدگی جراحی انجام شده بستگی دارد. هنگام نصب تک ایمپلنت ، انجام این کار بدون استراحت در بیمارستان امکان پذیر است. بیمار معمولاً بلافاصله پس از مراحل کاشت می تواند زندگی عادی داشته باشد. موارد استثنایی شرایطی است که همراه با کاشت ، تجمع استخوان انجام می شود. روش پیوند استخوان با ایجاد ادم همراه است و بهتر است بیمار 2-3 روز در خانه باشد.
با از دست دادن دندان و خالی ماندن جای آن ، بدن انسان واکنش نشان می دهد و بدلیل بی استفاده ماندن استخوان آن ناحیه بی دندان ، روند کاهش را شروع می کند ، برای کاشت دندان شما نیاز به پیوند استخوان دارید تا کمبود و تراکم استخوان را جبران کنید.